| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|
+29Ashley Walker Willhelmina Jane E. Black Gabriel Valéria Florian Berilac Hardbottle Aberforth Dumbledore Mia Any Giovanna Yuri Gogarin William Ravenous Lord Voldemort Jennifer Love Dearborn Remus Umit Lupin Allegra Lilith Walker Sirius Black Claire Weasley Hermione Granger Ceza Walker Ignotus Walker Duncan Matthew James Clémence Jamié Caliénte Mabelle Nerissa Radcliffe Fleur Delacour Tonks Walker George Weasley Bonnie Kathleen Weasley Paul Walker Keira K. Walker A. Ramona Melanie Lavigne Ronald Walker Sean F. Walker 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Ronald Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (3/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Cuma Mayıs 09, 2008 6:53 pm | |
| Ashley Walker:tanımıyorum Ginny Weasley:onunla başka bi sitede tanışmıştım.bu siteyide o önerdi. Tonks Walker:p.m olarak konuşuyorum çok iyi biri
hermione granger sirius black tracy walker | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Cuma Mayıs 09, 2008 10:06 pm | |
| hermione granger: Karakterinden dolayı kanımın pek ısınamadığı kişilik. Hermione'yi sevmem, yazık Ronald'a sirius black: Karakterinden dolayı çok sevdiğim bir arkadaş. Her ne kadar tanımasam da iyi birine benziyor. tracy walker: Pek tanımıyorum ama sanırım eğlenceli oyunlar açmıştı ;) Ignotus Peverell Paul Walker Angelina Daphne Blanc | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
| |
| |
Clémence Jamié Caliénte Beauxbatons/Snorlwolf 7.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 30 Nerden? : Fransa Savaş Tarafım : Death Eaters Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Haris Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
| |
| |
| |
Fleur Delacour Beauxbatons/Lizardian 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 51 Rp Sevgilim : James Hughes Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Daha Almadım Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Mayıs 10, 2008 11:24 pm | |
| HERMİONE GRANGER:tanımıyorum RONALD WEASLEY:tahmin et [düşmanım] HARRY POTTER:tanımıyorum
Lana Walker Fleur Delacour Paul Walker | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 51 Rp Sevgilim : James Hughes Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Daha Almadım Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Mayıs 11, 2008 4:11 pm | |
| FRED WEASLEY:Tanımıyorum TOM JACK MALFOY:Tanımıyorum RONALD WEASLEY:yorumsuzz
Clémence Jamié Caliénte Keira Knightley Harry Potter | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Mayıs 11, 2008 4:29 pm | |
| bana neden yorum ayzmadı n | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Mayıs 11, 2008 4:47 pm | |
| Clémence Jamié Caliénte Pek tanımıyorum Keira Knightley canım ya çok severim Harry Potter öbür siteden tanıyorum(dersimne girmemiştim) burda pek takılmıyo
Fleur Delacour Clémence Jamié Caliénte paul Walker | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Mayıs 11, 2008 8:14 pm | |
| ronaldweasley:iyibiri lliy potter(yesni ismini unuttum) :tanımıyorum hermione garnger:tanımıyorum(ama garnger değil granger)
Fleur Delacour Zac Efron Eren Bakıcı | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Mayıs 11, 2008 8:16 pm | |
| Fleur Delacour-iyi birine benziyor Zac Efron-İyi birine benziyor Eren Bakıcı-iyi birine benziyor Keira Knightley Paul Walker Tonks Walker
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Perş. Mayıs 15, 2008 11:39 am | |
| Keira Knightley: Bütün sitelerde üye olduğumda slm ben Ekin yazan kişi Paul Walker: Siz denmesine kızıyor, iyi biri ama ;) Tonks Walker: Kavgacı, cadaloz deermişim çok ii bir arkim, kendisi çok yardımsever. O da hep selam ben Ece yazar Tonks Walker Harry Potter Mischa Barton | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Duncan Matthew James Muggle
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 38 Nerden? : Londra - Liverpool Rp Sevgilim : Dulce Maria Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Anka'nın Alevi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (4/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Salı Mayıs 20, 2008 3:22 pm | |
| Ashley Tisdale : Tanımıyorum ama aynı nickli başka sitede tanıdığım var.
Lana Walker : Diğer sitelerde sevgilim.Burada da kankam.
Tom Jack Malfoy : Tanımıyorum. Duncan Matthew James : George Weasley : Zuleyka Rivera Walker : | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Perş. Mayıs 22, 2008 11:59 am | |
| | |
|
| |
Duncan Matthew James Muggle
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 38 Nerden? : Londra - Liverpool Rp Sevgilim : Dulce Maria Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Anka'nın Alevi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (4/100)
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Perş. Mayıs 22, 2008 6:06 pm | |
| Duncan Matthew James : Hayatımın anlamı. Bi tanem. Aşkommm! Paul Walker : Abim hiç sevmem... Edebiyatçı :P Keira Knightley : Bi tanecik kankim. Hiç bi kıza değişmem. Yengem olcak. Acıom :P
Pelin Karahan : Tonks Walker : Zuleyka R. Walker : |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Perş. Mayıs 22, 2008 6:16 pm | |
| | |
|
| |
| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|