| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|
+29Ashley Walker Willhelmina Jane E. Black Gabriel Valéria Florian Berilac Hardbottle Aberforth Dumbledore Mia Any Giovanna Yuri Gogarin William Ravenous Lord Voldemort Jennifer Love Dearborn Remus Umit Lupin Allegra Lilith Walker Sirius Black Claire Weasley Hermione Granger Ceza Walker Ignotus Walker Duncan Matthew James Clémence Jamié Caliénte Mabelle Nerissa Radcliffe Fleur Delacour Tonks Walker George Weasley Bonnie Kathleen Weasley Paul Walker Keira K. Walker A. Ramona Melanie Lavigne Ronald Walker Sean F. Walker 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Allegra Lilith Walker Muggle
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Tem. 12, 2008 4:56 pm | |
| Ben=Hala ısınamamış bir üye.
Sen=Felsefe yapan,sevdiğim bir kişilik. XD
Paul=Yorumsuz.Şimdi yazarsam uzar gider. XD
Milo,Eloisé,Nelly ??? | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Salı Tem. 22, 2008 8:52 pm | |
| Voldemort:Ucube Sienna:Bilmiyorum Mabelle:Gördüğüm en süper cadı ve gerçektede en süper insanlardan biri:D
Ignotus: Paul: Jennifer: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Salı Tem. 22, 2008 9:41 pm | |
| Ignotus: John! Canım arkadaşım, sırdaşım, moral verenim, iltifatçım xD Paul: Tek kelimeyle harika biri. Adminlik konusunda 1 Numara! Jennifer: Sadık birine benziyor. Çok sevdim bu kızı Tonks: Sienna: Bonnie | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Salı Tem. 22, 2008 10:55 pm | |
| Tonks:En mükemmel kuziş! Sienna:Pek tanımıyorum ama Şeftali Kafa Voldybacı'nın lady'si olduğuna göre pek iyi yorum yapamam Bonnie:Pek tanımıyorum ama iyi biri biliyorum
Mabelle: Bonnie: Ignotus:
Not:Mabelle kısdım sana aşkolsun Paul iyi hatta bir numara ha ben neydim eski adminlik zamanlarımda :cry: :cry: xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Çarş. Tem. 23, 2008 3:06 pm | |
| Mabelle: Ben oluyorum, karamsar panter diyelim kısaca... Bonnie: Çok eviyorum bu kızı. Zevklerimiz resmen aynı(aşık olduğumuz kişiler de xD) Ignotus: John işte, çoğu kez hata yapan biri. Jennifer: Keira: Hermione: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Çarş. Tem. 23, 2008 5:59 pm | |
| Jennifer:İyi biri Keira:Çok iyi biri Hermione: tam bilmiyorum
Orlando: Lord Voldy: Paul: | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Perş. Tem. 24, 2008 1:27 pm | |
| Orlando : TurkChe'yhi Chok iyi Kullanır x) [ espri olsun diye öyle yazdım uyarı verme sakınnnn ] Lord Voldy : iYi kalpli kötü adam . Paul : Anlayışlı , Resmi Admin Anahi : Keira: Ashlee : | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| |
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Perş. Tem. 24, 2008 1:59 pm | |
| Ben: Duygu insan üstü bir varlık ona olan duygularımı anlatmayay sayfalar yetmez xP Ramona:Melis'im benim bitanecik arkadışım süper biridir!.. Tonks:Ece'mmm.. Psikologum benim aynı şekilde onu da anlatmaya kelimeler yetmez xP Şebocu kankam benim xP Paul Jennifer Orlando
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Perş. Tem. 24, 2008 2:19 pm | |
| Jake:Uyyy kuzum benim yyaa tatlı sevecen esprili kişilik... Paul:Tanıdığım en iyi insanlardan biri insanları kırmamaya dikkat eden aşırı iyimser bir arkadaşımız... Jennifer:Çok konuşmamız olmasada konuşkan esprili ve sıcakkanlı biri...
Mabella Milo Nelly | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
| |
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Perş. Tem. 24, 2008 3:06 pm | |
| Rachel : Benim Rp derecemi Keira Yüksek vermişken düşüren şahsiyet . Bonnie : Konuşmuşluum yok ama Açtıı konular , yazdıı mesajlara bakılırsa çok iyimser siteye bişiler katma çabasında biri. Daniel : Oda iyi biri olsa gerek ... Harry hayranı nede olsa Jennifer Ann Simpson : ( kötü yorum yapmayın :P) Tonks : Jack Sparrow: | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| |
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 6:50 pm | |
| Keira: Hayatımı kurtaran profesör:D RPleri iyi,gamlı baykuş gibi kendini hep kötü hissediyor Jennifer: Duygu abla... Benin koop.. ifademe katlanan tek kişi. Melyssa : Birşey söyleyemem.. Sirius (ben ) Paul: Jack : | |
|
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 7:01 pm | |
| Sirius~İyi birine benziyor, iyilik iyilik iyilik ! xD
Paul: Ahh o abilerin en tatlısıdıR..xD Canımm xD
Jack : Çıkaramadım..xD ___ Ramona[Ben..xD]: Jennifer: Orlando: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 7:34 pm | |
| Ramona:Gryffindor başkanı.Başkanımız.Hiç konuşmasak da iyi biri gibi geldi bana.(Profesör.. daha başkan adayı 5.sınıf erkek Gryffindor bulamadınız ) Jennifer: Bir önceki yorumuma bakınız. Orlando:Tolga abim.. Çok severim onu... Keira: Jake: Hermione: | |
|
| |
Yuri Gogarin 4.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 Nerden? : Balıkesir Rp Sevgilim : Anahi Giovanna Savaş Tarafım : Ö.Y. Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Armageddon (Bana Özel XD) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinirli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (45/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 9:07 pm | |
| Keira: Tanımıyorum ama Admin olması gerek Jake: Tanıyamadım.. Hermione: Hmmm iyi biri gibi Greed(Ben): Remus: Dumbledore: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 9:11 pm | |
| Greed: İyi biri gibi Remus: Eski dostum (Remus Umit Lupin) Dumbledore:Sitede öyle biri olduğunu sanmıyorum
Ben: Jenny: Claire: | |
|
| |
| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|