| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|
+29Ashley Walker Willhelmina Jane E. Black Gabriel Valéria Florian Berilac Hardbottle Aberforth Dumbledore Mia Any Giovanna Yuri Gogarin William Ravenous Lord Voldemort Jennifer Love Dearborn Remus Umit Lupin Allegra Lilith Walker Sirius Black Claire Weasley Hermione Granger Ceza Walker Ignotus Walker Duncan Matthew James Clémence Jamié Caliénte Mabelle Nerissa Radcliffe Fleur Delacour Tonks Walker George Weasley Bonnie Kathleen Weasley Paul Walker Keira K. Walker A. Ramona Melanie Lavigne Ronald Walker Sean F. Walker 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Gabriel Valéria Florian Durmstrang/ Firentoad 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 11:12 am | |
| üçü de süper benim içinn ben: keira: jennifer: | |
|
| |
Katie Angelina L. Black Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : A-R-A-N-I-Y-O-R!! Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : .::Cesaretin hırsı::. Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti ve zekası Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 12:08 pm | |
| ben:Çok tatlı keira:Pek konuşmadık ama şirin jennifer:tanımıyorum | |
|
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 12:22 pm | |
| üç kişi vermemişsin bari ben vereyim =) Ben: Sirius: Nelly: | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 12:52 pm | |
| sen:sefgülüm sirius:iyi bi insan yaw nelly: tanımam ashley jessica aberforth | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 1:48 pm | |
| ashley:benim sanki =) jessica:Tanımıyorum ama kesin iyi biridir aberforth:biricik rp sevgilim =) Anahi: Hermonie: Gabriella: | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 1:56 pm | |
| Anahi : Büşra.. Msn toplularının konuşmaktan ve derdini paylaşmaktan zevk alan kişilerinden Hermione :Aa.. Baştan.. 1-)Kankam,2- konuşmaktan zevk aldığım ender kişilerden.. .. diye gider bu da sayfa yetmez Gabriella : Tanımam Sirius (yağcılık yapmayın): Claire: Paul : | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 1:59 pm | |
| Sirius: İyi biri =) Claire: Sitedeki ilk dostum =) Paul : Tanıdığım en iyi insalardan biri Ashley(ben) Krum: Keira: | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 2:07 pm | |
| Ashley :Toplularımızın nadide insanlarından.. Krum: Tanımıyorum ama bir yerde (orası gizli ) tanıyacağım.. Keira:Ekin abla.. Espri işini bırakacağım sırada ben kararımdan döndüren kişilerden.. Öğretmenim.. Canım benim canım benim Jenny: Hermione : Ignotus: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 2:13 pm | |
| Jenny:Tanıdık geldi ama çıkaratamadım =) Hermione :Sitedeki ikinci arkadaşım. Tanıdığım iyi insanlardan biri =) Ignotus: Bir kaç kere konuşmuştuk iyi biri Rachel: Bonny: Aberforth | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 4:24 pm | |
| Rachel ---> Artık sıfır Bonny ---> Yorum yapmak istemiyorum Aberforth ---> İyidir Keira Nelly Gary | |
|
| |
Cedric Michael Perkins !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Nerden? : Kaplumba deden :D Rp Sevgilim : Gabriel Valéria Florian Savaş Tarafım : Dumbledore\\\'un Ordusu (yani ZAY) Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Sihrin Hırsı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 4:26 pm | |
| Keira--->İyi ama biraz şey... Nelly--->Güzel Avatarı Var Gary--->Hiç duymadım Cho Claire Cedric | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 4:28 pm | |
| Cho:Tanımıyorum henüz =) Claire:Sitedeki ilk dostum Cedric:tanımıyorum Ashley Paul Tonks | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 4:36 pm | |
| Ashley ---> İyi arkadaşlarımdan biri Paul ---> Aptalın tekidir Tonks ---> İyi arkadaşlarımdan biri Avril Allegra Sirius | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 4:40 pm | |
| Avril:Hiç konuşmadık =) Allegra:ne yazık ki tanımıyorum Sirius:İyi bir arkadaş =) Claire: Albus: Eva Hayley: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 6:50 pm | |
| üçü de çok şekerr:D Gabriel: Cedric: Shayna | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 10:29 pm | |
| Gabriel:İyi biri ve oldukça da sevimli =) Cedric: Tanımıyorum Shayna: Tanımıyorum Keira: İgnatus: Ashley: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 16, 2008 11:46 pm | |
| keira:çokkkk iyi.... ıgnatus:fazla tanımıyorum aslında ama iyi ashley:en sevdiklerimden biri Gabriel: Jennifer: Berilac: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Ağus. 17, 2008 1:18 am | |
| Gabriel:Şirin ve sempatik birisi =) Jennifer:Adaşız =) Berilac:Tanımıyorum pek Albus: Cedric: Sirius: | |
|
| |
Albus Dearborn !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 33 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Nina Teander Savaş Tarafım : ZAY olmayacakta ne olacak Allah aşkına Yaşım(Rp\'de) : 23 Asam : :::Ölüm Çağırısı::: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (50/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Ağus. 17, 2008 9:08 am | |
| Albus:2 tane var yorum yapamam Cedric gördüğüme göre kavgacı biri Sirius:Hiç görmedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Ağus. 17, 2008 12:26 pm | |
| yeni üçlüyü vermemişsin ben vereyim bari William: Anahi: Regulus: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Ağus. 17, 2008 12:31 pm | |
| William:tanımıyorum Anahi:çok tatlı gördüm de kendisini zaten=) Regulus:tanımıyorum Paul: Ignatus: Alden: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Ağus. 17, 2008 12:36 pm | |
| Paul:Çok iyi bir kişiliği var =) Ignatus: O da iyi birisi sıcakkanlı =) Alden: tanmıyorum Cho: Nelly: Claire | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Ağus. 17, 2008 12:38 pm | |
| Cho:nette konuşmustum sanırım bi ara tam hatırlamıyorum iyi biri Nelly:tanımıyorum Claire: Rplerini okumuştum güzel...=) | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Ağus. 17, 2008 9:00 pm | |
| yeni üçlü jennifer paul ben | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| |
| |
| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|