| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|
+29Ashley Walker Willhelmina Jane E. Black Gabriel Valéria Florian Berilac Hardbottle Aberforth Dumbledore Mia Any Giovanna Yuri Gogarin William Ravenous Lord Voldemort Jennifer Love Dearborn Remus Umit Lupin Allegra Lilith Walker Sirius Black Claire Weasley Hermione Granger Ceza Walker Ignotus Walker Duncan Matthew James Clémence Jamié Caliénte Mabelle Nerissa Radcliffe Fleur Delacour Tonks Walker George Weasley Bonnie Kathleen Weasley Paul Walker Keira K. Walker A. Ramona Melanie Lavigne Ronald Walker Sean F. Walker 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Yuri Gogarin 4.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 Nerden? : Balıkesir Rp Sevgilim : Anahi Giovanna Savaş Tarafım : Ö.Y. Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Armageddon (Bana Özel XD) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinirli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (45/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 9:15 pm | |
| Ben: Karşısındakini Binasına göre değerlendiren biri Jenny: Tanıyamadım Claire: Tanıyamadım Kimseyi tanımıyorum ya bi tanışma bölümü açılsın Tonks: Mabelle Nerissa Radcliffe: Ignotus: | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 9:21 pm | |
| Tonks: Ecee... Bu siteye onun için gelmiştim.. Mabelle:Deniz ya.. Severim onu da Ignotus:Can'ım Severim onu da (kerata ) Bonnie: Avril: Greed: | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 9:33 pm | |
| Greed:Henüz tanıyacam Avril:İyi biri Bonnie:Sevecen biri Bu arada Sirius keretayı sana gösteririm bak Sirius Ignotus(Ben): Voldemort | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 10:15 pm | |
| Sirius:Kendimden bahsetmek istemiyorum:D Ignotus: Sevimli bir kişilik.Acılı.. Kerata:D Voldemort:Öldürmek istediğim kişiler arasında..
Ben: Rodolphus: Berilac: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 Nerden? : Balıkesir Rp Sevgilim : Anahi Giovanna Savaş Tarafım : Ö.Y. Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Armageddon (Bana Özel XD) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinirli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/07/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 10:59 pm | |
| Ben: Tanımaya çalışıyorum Rodolphus: Tanımıyorum :( Berilac: Tanımıyorum :( Cho Chang: Paul: Orlando: | |
|
| |
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 11:02 pm | |
| Cho Chang: çok iyi bir arkadaş Paul:iyi ve yardım sever bir admin Orlando:uzun zamn sonra bulduğum abim (tolga anladı) kaira richel remus | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Ağus. 02, 2008 11:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Ağus. 03, 2008 9:41 am | |
| Berilac: Tanımıyorum.. Mabelle: İyi biri gibi.. Melyssa: Oda iyi gibi..
Gabriel Valéria Florian: Gülçin: Ben: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Ağus. 03, 2008 9:43 am | |
| arkadaş ben kimi değerlendircem Ignotus(o kim ya xD): Berilac(Yeniden arkim ozan xD): Validemort(Yorumsuz): | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Ağus. 03, 2008 10:17 am | |
| - Ignotus Walker demiş ki:
- arkadaş ben kimi değerlendircem
Ignotus(o kim ya xD): Berilac(Yeniden arkim ozan xD): Validemort(Yorumsuz): Yeni farkettim ve değiştirdim ama görmedin sanırım: Ignotus: İyi biri olduğu kesinleşmeye başladı yakında tanırız umarım Berilac: Tanımıyorum Validemort: Voldemortu seçtiğine göre kötülüğe yönelik rp yapmayı seven biri(benim gibi) Gabriel Valéria Florian: Gülçin: Ben: | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Ptsi Ağus. 04, 2008 1:15 pm | |
| Gabriel Valéria Florian: Tam olarak tanımıyorum Gülçin: Tam olarak tanımıyorum Ben: Tam olarak tanımıyorum
Orlando: Paul: Anahi:
| |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Ptsi Ağus. 04, 2008 4:46 pm | |
| Orlando:TÜRKÇE'nin koruyucusu Paul:Allah başımızdan eksik etmesin Anahi:Pek muhabbetimiz yok Ben: Ashley: sirius: | |
|
| |
Berilac Hardbottle Sihrin Uygunsuz Kullanımı Dairesi Çalışanı
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 33 Nerden? : Bende bilmiyom :D Rp Sevgilim : Jennifer Love Dearborn--Sensiz oLmuyor :D Savaş Tarafım : ZaY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : ...:::Karanlığın Yalnızlığı:::... Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Acımasız Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 27/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Ptsi Ağus. 04, 2008 4:52 pm | |
| Aberforth:Tanımıyorum ama iyi herhalde Ashley:Tanımıyorum Sirius:İyi birisi
Ben: Ignotus: Jennifer: | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Ptsi Ağus. 04, 2008 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| |
| |
Gabriel Valéria Florian Durmstrang/ Firentoad 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Çarş. Ağus. 06, 2008 12:01 am | |
| sen:tatlısın... ron:tanımıorm ama iyi biri olmalı... keira:süper bi admin... ben: Berilac: Alden: | |
|
| |
Willhelmina Jane E. Black Beauxbatons/5. Sınıf Unicornwit Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : Aranıyor sahibi ruhumun xD Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Baykuş Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti ve zekası Kayıt tarihi : 27/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 33 Nerden? : Bende bilmiyom :D Rp Sevgilim : Jennifer Love Dearborn--Sensiz oLmuyor :D Savaş Tarafım : ZaY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : ...:::Karanlığın Yalnızlığı:::... Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Acımasız Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Çarş. Ağus. 06, 2008 12:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Çarş. Ağus. 06, 2008 2:36 pm | |
| Berilac:Davalı Ben:Davacı Bonnie:Hakim
xD
Mabelle: Ben: Samara: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Perş. Ağus. 14, 2008 2:49 pm | |
| Cho Chang:tanımıorm Paul:süper biri Orlando:iyi, sevimli Shayna: Ben: Alden: | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Perş. Ağus. 14, 2008 2:54 pm | |
| yeni üçlüyü veriyim bari JENNİFER: aberforth: Jesssica: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Perş. Ağus. 14, 2008 3:34 pm | |
| JENNİFER:tatlı aberforth:ilginç :d Jesssica:tanımıyorum
Gabriel: Shayna: Fred Voldemort:
| |
|
| |
| |
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Cuma Ağus. 15, 2008 12:50 pm | |
| Ben:Tanımıyorum Jennifer:Adaşız Paul:Tanıdığım en iyi insanlardan biri Ben: Krum: Tonks: | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|